Saturday, June 27, 2015

Utställning under Bärfendalsveckan

I sommar har jag ytterligare en utställning på gång. Under Bärfendalsveckan i Bärfendals Hembygdsgård ställer jag ut teckningar i oljekrita med lokala motiv. Start imorgon söndag 28 juni. Välkomna!
Läs mer om Bärfendalsveckan: http://berfendal.se/aktiviteter.htm

Thursday, June 25, 2015

Tidningsprojektet: Flera tidningar intresserade!

Så roligt att vi fått ett sådant positivt gensvar från de tidningar som deltagarna valt! Än så länge har vi fått ok från Hästfocus, Allt om Trädgård, Lantliv och Utemagasinet. Väntar på svar från Allers, Jeanne d'Arc Living och Älskade Hem. Och fler ska det bli, vi satsar på tolv tidningsomslag.

Anledningen till att vi valt att fråga hur tidningarna ställer sig till vårt projekt är för att undvika en rättslig tvist eftersom vi använder deras logotyp. På de färdiga tidningsomslagen kommer det dock tydligt framgå att det är ett konstprojekt.

Projektet går nu under namnet Tidningsprojektet.

Tuesday, June 23, 2015

Sommarens utställning

Min utställning i sommar kommer handla om vad vi helst vill läsa om i våra favorittidningar och vilken tidning man skulle vilja vara omslagsmodell för. Deltagarna har fått välja tidning helt själva.

Slutresultatet blir ett fiktivt tidningsomslag som är layoutat som den verkliga tidningen.

Jag gör konstprojektet tillsammans med Moa Liljander, frisör.

Processen fram till det slutliga resultatet kommer ställas ut på konstväggen i kommunhuset Forum i Munkedal vecka 28 - 33 i sommar samt på den här bloggen.

Välkomna!